Mlađa sestra Lane Del Rey cool je fotografkinja imenom Chuck!

| Lifestyle |

Sestre Grant
Sestre Grant

Ako ste mislili da je Lana Del Rey jedina zvijezda „ Del Rey“ (odnosno Grant) obitelji, varali ste se. Carloline Grant, poznatija pod nadimkom Chuck, mlađa je Lanina sestra koja je jednako cool kao i ona (ako ne i više). Profesionalno se bavi fotografijom i baš poput svoje sestre, sve doživljava veoma emotivno i duboko.

U intervjuu za poznati svjetski magazin NYLON zamijenila je uloge sa sestrom – Lana ju je fotografirala, a Chuck je odgovarala na pitanja. Na pitanje o svojim ciljevima bila je veoma mistična:

U ovom trenutku želim raditi isključivo s ljudima koji su pametni i ozbiljni kada je riječ o fotografiji. Želim snimiti fotografije koje su iskrene i koje govore o onome što me inspirira. Također osjećam se primorano uključiti vjeru u svoj rad, da li kroz fotografiju, inspirirajuće govore ili podučavanje joge, jer jedino tako moj rad dobiva smisao i postaje osoban“, rekla je Chuck.

Caroline Grant za NYLON by: Lana Dell Rey
Caroline Grant za NYLON by: Lana Del Rey

Dok njezina sestra nadahnula dizajnere Mulberry torbe, Chuck je više zainteresirana za snimanje istih. Nada se uskoroj suradnji s Lupitom Nyong'o i Leandrom Medine, poznatom blogericom („The Man Repeller“).

Sudeći prema fotografiji, Lana i Chuck veoma su slične – dugačke lokne, očaravajuće oći i jastučaste usne jednostavno mame poglede. Doista ima nešto u tim Grant genima!

Caroline Chuck Grant i Lana Del Rey
Caroline Chuck Grant i Lana Del Rey