Marc Jacobs vas poziva na čaj!

| Lifestyle |

Ispijanje čaja dugogodišnja je kineska tradicija pa nas nije začudilo što je Landmark Mandarin Oriental u Hong Kongu svojim gostima odlučio priuštiti poseban doživljaj. Udružili su se s modnim mogulom Marcom Jacobsa i osmislili čaj inspiriran Lindy torbicom iz jesenske kolekcije. 

Marc Jacobs Lindy torbica
Marc Jacobs Lindy torbica

U čaju ćete moći uživati od 1. – 30. rujna, a cijena mu je 25$, tj. 30$ nedjeljom. Ono što možete očekivati za ovu cijenu je prava mala gozba: od raviola od cikle i hrena, quicha od dimljene puretine i špinata, moussea od šunke do sirnog namaza na kiselim krekerima. Ne smijemo zaboraviti ni slatke poslastice koje uključuju mini Marc Jacobs mocktaile, kekse od pistacija sa mousseom od jagoda, mousse od čokolade i marcipana, te panna cottu od trešanja, vanilije i đumbira. A sve to na ukusnom pecivu i ukrašeno prepoznatljivim Lindy mašnama.

Marc Jacobs popodnevni �aj
Marc Jacobs popodnevni čaj

Landmark je dobro poznat po svojim trendovskim popodnevnim čajevima koji su održani u suradnji s nekim od najprestižnijih svjetskih brandova. Ovaj Jacobsonov u centar stavlja žensku mašnu u stilu 80-ih godina prošlog stoljeća, a uključuje tea set, buffet kolača i izbor Jing čaja ili kave. Nedjeljni pak u ponudi još ima dodatni desert buffet. Čaj se poslužuje od 15:00 sati do 17:30h od ponedjeljka do subote i od 15:30 do 17:30 nedjeljom. Svi gosti uz čaj dobivaju i poseban Marc Jacobs poklon. Vrijedi navratiti do Hong Konga, zar ne?

Marc Jacobs popodnevni �aj
Marc Jacobs popodnevni čaj