Mali ljetni razgovori: Ruža Hodak

| Lifestyle |

Ruža Hodak
Ruža Hodak

Kakvo ljeto planira poznata hrvatska modna dizajnerica i umjetnica, Zagrepčanka Ruža Hodak koja odjeva mnoge poznate osobe poput Almire Osmanović, Mirjane Rakić, Jagode Martinčević, Mirne Sporiš i Doris Šarić-Kukuljice?

Osim planiranog puta za Zurich, krajem osmog mjeseca, plan je da nema plana, tako da je već palo i prvo ovoljetno kupanje... Poziva i okvirnih dogovora ima, ali da li prema Splitu, Poreču ili Krku ne znam još, spominjao se i Bovec... Odlučit će trenutno raspoloženje ili situacija. Ne volim imati striktne planove i hitati za njihovim ispunjenjem. Ako mi se neće dati nikuda, ostajem pijuckati šampanjac u  svom prekrasnom vrtu. Radi ljepote ne moram putovati, ali radi društva radi možda.

Kako provodite dane tijekom ljeta, što sve radite?

Za mene je ljeto, odnosno godišnji, maksimalna fizička neaktivnost, koprcanje s leve na desnu, osim ako  društveni susreti ne nalažu drugačije, a tamo sam verbalno vrlo aktivna.  

Što više volite ljeto ili zimu?

Ljeto obožavam.

Koji dio dana najviše volite?

Jutro volim ako se izležavam u krevetu i pijem kavu, a večer volim iz perspektive nekog kazališnog ili žeščeg društvenog događanja.

Aktivan ili pasivan odmor? Samo kupanje ili razne aktivnosti surfanje, jedrenje, skijanje...?

Ah, i to kupanje mi je tlaka, a kamoli ostalo navedeno, ali savjest ždere pa kad ipak krenem, zna to plivanje i potrajati... 

Ruža Hodak
Ruža Hodak na odmoru

Koje beauty proizvode koristite tijekom ljeta?

Jedini ljetni ritual je jutarnje umivanje, koji put i poslje kave, ovisi o prethodnoj večeri, hahah...

Koja vam je nadraža hrana ljeti?

Najdraža mi ona hrana koju netko drugi skuha :)

Koje knjige ćete čitati ovo ljeto?

Baš ako posustanem ja ili izazovi, ovo ljeto iznimno imam i  knjigu u pričuvi - literatura  za magisterij. Ako prilike „dozvole“ i planiram i crtati.  

Pratite li TV tijekom ljeta, surfate internetom, jeste li aktivni na društvenim mrežama?

Nakon prevaljenih kilometara i x satova vožnje nastojim uživati u novoj atmosferi, a radnje iz spomenutog pitanja, maksimalno izbjegavam i doma.

Hoćete li posjećivati neka događanja poput festivala, koncerata, revija?

Ako me put nanese vrlo rado prisustvujem nekom od takvih  događanja... Splitsko ljeto možda.

Kojim bi sloganom reklamirali našu prekrasnu zemlju?

Kopnene situacije baš ne pogoduju hvalospjevima, a prekrasna nam obala još daleka i nedostižna mnogima... zato preskačem ovo pitanje.

Ruža Hodak
Ruža Hodak