Madonna na naslovnici Cosmopolitana prvi put u 25 godina

| Lifestyle |

Madonna na naslovnici Cosma 2015. i 1990.
Madonna na naslovnici Cosma 2015. i 1990.

 Pop ikona Madonna zvijezda je slavljeničkog 50. izdanja Cosmopolitana - što je ujedno i njena prva naslovnica poznatog časopisa u čak 25 godina! Slavna pjevačica izgleda poput prave buntovnice na naslovnici; s bisernom ogrlicom, maskom i seksi crvenim usnama Ellen Von Unwerth ovjekovječila je Madonnin look ovim savršenim fotografijama. 

Nevjerojatna je Madonnina promjena u odnosu na njenu posljednju naslovnicu za Cosmopolitan i to davne 1990. kada je njegovala nešto jednostavniji look s minimalno šminke, običnom bijelom haljinom i popularnom crnom bob frizurom.

Madonna na naslovnici jubilarnog 50. izdanja Cosmopolitana
Madonna na naslovnici jubilarnog 50. izdanja Cosmopolitana

U ovom izdanju Cosmopolitana, Madonna otvoreno progovara o seksizmu i kaže: “Ne dajte se zavarati, nije se puno toga promijenilo – posebice ne za žene. I dalje živimo u jako seksističkom društvu koje želi ograničiti ljude. Od kada sam započela svoju karijeru ljudi su me gnjavili jer su nisu mislili da mogu biti seksualna ili imati seksualnost i senzualnost u svom poslu, a istovremeno biti inteligentna. Za mene, borba nikad nije završila."

Madonna na naslovnici Cosma 1990. godine
Madonna na naslovnici Cosma 1990. godine

Također, dotakla se svoje suradnje s Kanye Westom na svom novom albumu "Rebel Heart":  “On zna da ima posla s osobom snažnog mišljenja, baš kao što sam i ja tog svjesna. Slušam što mi ima za reći i uzimam sve u obzir, baš kao što i on mene sluša.  Nismo se slagali oko svega, ali ima dobre ideje."