Lejla i Tarik dizajniraju nakit poput Angie i Brada

| Lifestyle |

Lejla i Tarik potpisuju ugovor sa Zlatarnom Križek

Poznata domaća zlatarna, Zlatarna Križek u želji osvježavanja tradicije svojeg poslovanja potpisala je ugovor s Lejlom i Tarikom Filipović kao novim zaštitnim licima. Poznati bračni par, baš poput Angeline Jolie i Brad Pitta sudjelovati će i u kreiranju novih kolekcija nakita.

Prateći svjetske trendove i tržište na kojem je prisutna već dugi niz godina, Zlatarna Križek odlučilaje pokrenuti suradnju s Lejlom i Tarikom Filipović jer njihova obitelj, životni stil, prepoznatljiva estetika kao i rad na društvenoj sceni u potpunosti odgovaraju slici koju obitelj Križek pažljivo njeguje prezentirajući svoje proizvode.

Lejla i Tarik za Zlatarnu Križek

“Veselimo se suradnji jer za naše potrošače u narednoj godini pripremamo mnogo noviteta - Lejla i Tarik neće biti samo naša lica s reklama, već ćemo zajedničkim snagama dizajnirati i stvarati nakit koji će nositi potpis naših ambasadora. Ovom prilikom mogu najaviti da će prva takva kolekcija nakita biti predstavljena na nadolazećem Sajmu vjenčanja u veljači 2013 godine.”, kazala je Milena Ćulibrk, voditeljica marketinga Zlatarne Križek.

Odabirom Lejle i Tarika kao ambasadora glamura, stila i ljepote, Zlatarna Križek svojim postojećim i budućim kupcima želi poručiti da je njihov nakit dostupan svima te da odgovara svim prilikama – od svakodnevnih do posebnih.

“Počašćeni smo i zahvaljujemo Zlatarni Križek što su nas odabrali za ambasadore nakita kojeg proizvode. S veseljem smo prihvatili poziv kada smo vidjeli različite kolekcije koje je zlatarna radila do sada, kada su nas upoznali sa tradicijom i uspjesima na domaćem i stranom tržištu te kad smo čuli planove za budućnost. Lijepo je svoje ime vezati uz ovako kvalitetan brand.” – izjavili su Lejla i Tarik Filipović.

Lejla i Tarik s vodećim ljudima Zlatarne Križek