Legendarne hip hop zvijezde rasturile nastup u poluvremenu Super Bowla

| Lifestyle |

Svake se godine željno iščekuje nastup  poluvremenu Superbowla gdje uvijek nastupaju redom najveće zvijezde uz uvijek neku cool priču. Već od prve video najave ovogodišnjeg Super Bowl Halftime nastupa u kojoj je otkriveno da će ove godine pozornicu zauzeti legende hip hop scene, bilo je jasno da će nastup u Los Angelesu biti spektakularan. Jutrošnji komentari na društvenim mrežama govore o najboljem nastupu ikad,  najzaniljivijoj scenografiji i čini se kako je slavna petorka nadmašila sva očekivanja ljubitelja američkog nogometa.

Impresivna scenografija dočaravala je neke od najpoznatijih scena hip hop hitova, a Dr. Dre, Snoop Dogg, Mary J. Blige, Eminem i Kendrick Lamar u nešto više od 14 minuta izveli su neke od najpoznatijih hitova koji su obilježili zadnjih 30 godina glazbene scene.

Show su otvorili Dr. Dre i Snop Dogg s izvedbom hita „Next Episode“, zatim svima omiljena „California Love“, a uslijedio je niz dobro poznatih hitova.

Kao i svake godine, očekivalo se neko iznenađenje na sceni, a ono se pojavilo u vidu 50 Centa koji je odglumio scenu iz video spota „In the Club“.

Mary J. Blige odpjevala je „Family Affair“ i „No More Drama“, dok je Kendrick Lamar izveo „Alright“, za kraj tu je bio Eminem koji je zapečatio show izvedbom hita „Lose Yourself“. Bio je ovo, bez sumnje, nastup za pamćenje, pogotovo za brojne milenijalse koji su uz ovu glazbu odrasli. Cijeli nastup pogledajte ovdje.