Last minute ideja za proslavu Uskrsa

| Lifestyle |

Last minute uskršnja ideja

Napokon nas je vrijeme počastilo i temperature su zaista proljetne. Budući da je i kalendarski nastupilo proljeće dani su sve duži tako da sve duže možemo uživati u prirodi i na svježem zraku. Uskrs nam je zakucao na vrata, a s obzirom na to kako još jedan Uskrs provodimo pod režimom "novog normalnog" moramo biti domišljati kako bi se ujedno i dobro proveli, ali i čuvali svoje zdravlje i zdravlje naših najbližih.
Nažalost pandemija je opet zadobila uzlaznu putanju i baš zato moramo biti oprezni više no ikada. Ipak Uskrs je i mnogi ga žele provesti sa svojom obitelji i prijateljima.
Ako ste mozgali kako provesti Uskrs na siguran način i niste se sjetili nikakve ideje koja bi okupila Vašu obitelj i prijatelje, a koja će s druge strane poštovati mjere suzbijanja zaraze mi smo došli na odličnu ideju. Uskršnji roštilj garantira dobar uskršnji provod koji čuva naše zdravlje. Upravo zbog lijepog i toplog vremena moguće je roštiljanje na otvorenom, a znamo da su na otvorenom puno manje šanse širenja koronavirusa.
Ne postoji osoba koja ne voli roštilj, a i svi znamo kako je roštiljanje zagarantirana zabava. Okupite svoju najmilije, zapalite vatru, kupite meso i ćevape obavezno, neka Vam mladog luka ne manjka. Opustite se uz najdraže piće. U slučaju da niste stigli napraviti kolače tu je uvijek brza i fina verzija američke slastice koja je pogodna bas za druženja uz roštilj odnosno vatru. Munchmallows odnosno sljezovi kolačići idealna su slastica za roštiljanje jer su najukusniji kada se ispeku na vatri i tako vrući stave između dva keksa te jedu na taj način.

Uskršnji roštilj

Nadamo se kako smo Vam dali dobru last minute ideju za provođenje Uskrsa na siguran, ali i zabavan način.