Lady Gaga i Taylor Kinney postali IT par

| Lifestyle |

Trebate odmor od Brangelina opsesije koja vlada? Predstavljamo vam Lady Gagu (28) i njenog dečka Taylora Kinneya (33), zato što, pa - izgledaju prokleto dobro zajedno!

Gaga je prizvala stil starog Hollywooda s glamuroznim izgledom koji jako podsjeća na Madonnin "Vogue" video. Crno bijela Alexandre Vauthier toaleta, izrađena posebno za nju, bila je tema o kojoj se pričalo cijelu večer. 

Pokazala je dekolte, pokazala je prorez u Angelina stilu i pokazala je Taylora - savršeno dotjeranog u klasičnom smokingu. Savršenstvo.

 

Par se uredio za event Harper's Bazaara, održanog 5. rujna, koji je organizirala Carine Roitfeld. Gaga je nedavno prozvana ikonom od strane Roitfeld (kao da nije već dovoljno ikonična) - što se u modnom svijetu smatra prestižem. Njezin dečko joj je cijelo vrijeme bio potpora i generalno pomogao eventu da postigne celebrity kvotu. Posao obavljen!

Moramo odati počast Gagi. Djevojka može prekršiti bilo koje modno pravilo na svijetu, ali kada treba zasjati - ona zasja. Možda je ovo njena verzija normalnog?