Kuglice ispunjene ginom najtraženiji su božićni poklon

| Lifestyle |

 Djed Božičnjak je uranio ove godine i donjeo svoje kuglice

Dobro ste pročitali. Tko je rekao da Djed Božićnjak nosi poklone samo djeci?  Upravo zbog toga Djedica je, ove godine, ono svoje najdragocjenije odlučio dostaviti direktno na vaš prag.

Spremite se na najnoviji izum koji je srušio internet : Loco Santa Balls ili kuglice tj. jajca Djeda Božićnjaka.

Loco Santa Balls su viralna atrakcija koju je predstavio regijski startup Loco Shark

Da nam je znati, tko je ta ekipa?

Ekipa koja je i sama jedno vrijeme radila za bradonju, ali s obzirom na to da je Djed Božićnjak želio zadržati cijeli džin za sebe, odlučila se udružiti i razići se s njim. Na putu iz radionice Djeda Božićnjaka ukrali su gin, trakice i njegove kuglice, jer su primijetili da se ovaj poklon našao na listi želja većine onih  koji su tijekom godine bili nestašni.

Loco Santa Balls od sada na tržištu možete pronaći  kao samostalne proizvođače, pod imenom Loco Shark, koji nastoje napuniti ukradene kuglice džinom marke «Mister Gin» koja je u 2019. godini dobila zlatnu medalju za kvalitetu.

Kuglice punjene ginom prošle godine bile su najželjeniji božićni ukras, a nakon što je potražnja za ovim proizvodom došla od kupaca iz cijelog svijeta, startup Loco Shark odlučio je na tržište uvesti njihovu «nestašnu» inačicu.

Radi se o poklon setu Loco Santa Balls koji sadrži 6 kuglica od kojih je svaka kuglica napunjena s 50 ml gina «Mister Gin», a same kuglice napravljene su od plastike da ne bi došlo do razbijanja istih. Uz kuglice se dobije zlatni čep te svilena traka pomoću koje se kuglice mogu objesiti na božićno drvce.

To je, uistinu, božićni poklon kojeg moraju imati svi vaši prijatelji slobodnog duha, kojima je potrebno malo opuštanja u životu!