Kreće i nova sezona u Shamballi

| Lifestyle |

Zagrebački noćni život

Nakon zatvaranja ljetne sezone, konačno je počela sezona otvaranja zagrebačkih klubova i buđenja noćnog života, a ovaj vikend, jedan od njih, klub Shamballa, pponovo će otvoriti svoja vrata. Veliko svečano otvorenje kluba Shamballa ovu subotu započinje novim programom pod nazivom SSellection te pod glazbenom palicom DJ Inav Coste-a koji je pravi mash-up tvorac.

Poznato je kako klub krasi jedan od najljepših interijera u gradu te da posjeduje vrhunsku tehniku, a uz novo vodstvo, politiku i novi programski koncept, spreman je za sam vrh ponude zagrebačkog clubbinga.

Za svečano otvorenje za Schamballa je pripremila najprodavanija pića po akcijskim cijenama, a DJ Inav Coste, inaće poznat kao resident DJ programa Popup i Cirkus, zabavljat će vas pregrštom new age glazbe do ranih jutarnjih sati!

Zagrebački noćni život

Inače, svakog petka u Shamballi možete uživati, pjevati i plesati uz najpopularnije hitove rnb/top40/house glazbe. Resident Turkthedj, ima jako dobar osjećaj za atmosferu i publiku, odličan je animator dok DJ Ivan Milanović  uz glazbeni program domaće glazbe stvara i održava raspjevanu i rasplesanu atmosferu do ranih jutarnjih sati.

U sklopu programa znaju nastupiti najpopularnija lica s hrvatske glazbene scene, a često se gosti mogu zabaviti i uz atraktivne programske sadržaje kao što su karaoke, dobro vođeno i organizirano natjecanje u ispijanju rakija, službeni studentski tulumi i after party-i najpopularnijih koncerata u gradu. Prošlogodišnji tradicionalni božićni koncert Magazin i danas svi pamte kao odličan tulum.

Za 5 najbržih čitatelja Shamballa poklanja po dvije ulaznice za subotnje otvorenje. Na našu Facebook objavu ovog članka, napišite zašto čitate wall.hr i nagrada je vaša.