Koliko Kardashianke STVARNO zarađuju od svojeg showa?

| Lifestyle |

Keeping Up With The Kardashians
Keeping Up With The Kardashians

Ako ste normalan Amerikanac ili jednostavno normalno ljudsko biće koje živi u 2014. godini - vjerojatno ste se u nekom trenutku pitali koliko novaca zarađuje obitelj Kardashian od svog reality showa i svih njihovih izleta u biznis. S make-up linijom, kolekcijom odjeće, maloprodajnim dućanom DASH-om i svim javnim pojavljivanjima, nema sumnje da im je novčanik pun.

Bez sumnje, njihov reality show "Keeping Up With The Kardashians" na E!Entertainmentu jedan je od najdugovječnijih i najpoznatijih priljeva, i sada smo, zahvaljujući TV Guide magazinu saznali koliko ova obitelj zarađuje po sezoni. Kardashiani su potpisali ugovor s televizijskom kućom E! procijenjen na nevjerojatnih 10 milijuna dolara po sezoni (što je otprilike 55 milijuna kuna!). Svaka sezona ima 20-tak epizoda, što znači da zarađuju pola milijuna dolara po epizodi.

Kada uzmete u obzir da je jedini uvjet kako bi se show nastavio taj da se cijela obitelj Kardashian pojavi, izgleda lijepo i ponaša, neki kažu - apsurdno, pola milijuna dolara po epizodi je bezobrazno puno novaca! To je samo ono što znamo, ostatak njihovih marketinških pothvata sigurno im osigurava dobar dodatni prihod...