Koji načini ponašanja pokazuju muškarcima da su poželjni?

| Lifestyle |

Instagram/@katerinandyinon

Biti u zdravoj vezi je sjajno.

Imate svoj ljubavni jezik i poznajete međusobne navike. Znate kako uočiti znakove toksičnog ponašanja i kada nešto nije u redu u vašem odnosu te dobro komunicirate.

Ali, znate li osjeća li se vaš partner poželjnim?

Znamo da znate da osobnoj sreći, sigurnosti i udobnosti treba dati prioritet u odnosu. Ali, važno je obratiti pozornost i na osjećaje vaše jače polovice.

Taj osjećaj brige trebao bi se prirodno javiti u vama jer on je jedan od pokazatelja zdrave veze i obostrane ljubavi.

U nastavku možete pronaći što muškarci traže kod svoje ljepše polovice.

Pokažite im da vam je stalo

Muškarci nisu jaki na riječima, ali se zato izražavaju djelima. Možda vam vaš muškarac kaže volim te  tako da napravi neki od kućanskih poslova ili vam napravi neko malo iznenađenje. Isto tako i vi biste nekada trebali biti jači na djelima nego na riječima. Slušajte ih i priredite im neko iznenađenje . Na primjer, prijetili ste da im nešto fali ili su oni rekli kako im se nešto sviđa, kupite to za njih ili napravite neku gestu za koju znate da će im značiti.

Verbalno izražavanje ljubavi

Fizička naklonost je jedna od najbitnijih stavki veze koju muškarci navode, ali  polučestala verbalna pojačanja onoga što im fizički pokazujete jednako su bitna. Muškarci, također, vole ćuti da je nekome stalo do njih.

Iniciranje

Ovo je jako bitna stavka. Žene su poznate po tome da vole da se sve unaprijed isplanira za njih i dovede ih se na gotovu stvar. Isto tako i muškarci ponekad žele da njihova bolja polovica isplanira sve umjesto njih. Inicirajte odlazak u kino ili na piće. Vi odlučite kamo ćete ići i pokažite mu da ste zainteresirani. Ako ubacite pokoji kompliment dodatno ćete im podići ego i dati mu osjećaj da je siguran.

Zajedničko planiranje

Iako muškarci ne vole pokazivati svoju emotivnu stranu, vole kada osoba s kojom su u vezi s njima planira dejtove, kratke izlete putovanja. Budite uključeni u svoju vezu, ne prepuštajte sve muškarcu jer će se on zbog toga, možda, osjećati kao da ste nezainteresirani.

Pustite ih da imaju vrijeme za sebe

To ne znači da ne žele biti u vašoj blizini, već da im, kao i svima, treba vremena za njih same. Pustite ih da se druže s prijateljima i poštujte njihove aktivnosti i želje.