Koje tretmane napraviti prije odlaska na godišnji odmor?

| Lifestyle |

Instagram/@beautii.co

Postoji mali milijun stvari koje treba obaviti prije godišnjeg odmora.

 

Iako svake godine željno iščekujemo godišnji odmor, on se uvijek pojavi iznenadno. Tijekom odmora svi se žele osjećati što ljepši i zadovoljniji sobom, kako bi bili spremi za sve aktivnosti koje dolaze. Ako nemate dovoljno slobodnog vremena za rad na svome ljetnom izgledu, ovo su tretmani koje možete napraviti kako bi se osjećali bolje:

LIMFNA DRENAŽA

Tretman limfne drenaže radi tako da uklanja višak tekućine u tijelu te stimulira cirkulaciju. Pomaže u smanjenju obujma abdomena i nogu te istovremeno učvršćuje kožu.

MANIKURA I PEDIKURA

Ljeto je u znaku boja pa bi i vaši nokti trebali biti. Osim što će vam na manikuri i pedikuri urediti nokte, dobit ćete opuštajuću masažu i piling koji uklanja stanice mrtve kože s vaših ruku i nogu.

TRETMANI KOSE

Posjetite svoga frizera. Ošišajte se, dodajte nekoliko pramenova kako bi osvježili svoj look te napravite neki od brojnih tretmana kako bi zaštitili svoju kosu prije izlaganja suncu, moru i vjetru.

SPRAY TAN

Svi se bolje osjećamo kada smo preplanuli. No, svi smo i upoznati s činjenicom da je solarij jako štetan za vašu kožu. Zato vam preporučujemo spray tan koji će vas, instantno, učiniti preplanulima i trajat će do tjedan dana.