Kakve mirise muškarci (ne) vole na ženi?

| Lifestyle |

Instagram/ @turqouiselove9

Možda je točno da put do muškog srca vodi preko stomaka, ali to ne znači i da je miris hrane na ženi afrodizijak za pripadnike jačeg spola.

Istraživanje je pokazalo da većina muškaraca ne voli kada im partnerice mirišu na voćne i čokoladne kupke i mirise. Jedino što ih privlači je miris vanilije u kremama za tijelo, a sve ostalo im nije zavodljivo.

Tako se, na iznenađenje istraživačica, čak i čokolada našla kao nepoželjan sastojak u sredstvima za održavanje higijene.

Većini ispitanika se ne dopada ni miris citrusa. Smatraju da je osvježavajući, ali ne i privlačan. Čim osjete alkohol u dezodoransu koji žena koristi, odmah im splasne želja, jer ih to , podsjeća na majku.

Muškarci bježe od djevojaka koje mirišu na ruže, lavandu ili ljiljane jer im te note idu uz bake. Ne vole osjetiti ni miris koji ih podsjeća na bivše partnerice, naročito ako su iz te veze izašli kao ostavljena strana.

Ali ono što najviše vole – ili imate ili nemate. To je prirodni miris kože koji će im se ili svidjeti ili ne. A, kada im se svidi, to je to. Ne morate ga prikrivati kremicama i parfemima, nego samo pustite feromone da sami “odrade” posao. Tada ste im najpoželjnije, pa ako vam kažu da upotrebu parfema svedete na minimum, budite sretne.