Koje boje je vaša aura?

| Lifestyle |

Aura je definirana kao "suptilno, jasno, blistavo polje zračenja u više boja koje okružuje osobu ili objekt poput plašta ili aureole". To je vrsta atmosfere ili kvalitete koja okružuje i kojom zrači određena osoba, stvar ili mjesto. Praktički, kako se ljudi osjećaju oko vas. Kakvu vrstu energije odašiljete? Za početak, morate odlučiti koji ste tip osobe: 

1. Pozitivac

Vaša aura je žuta i sjaji poput sunca! Inspiriraju vas male stvari i volite razgovarati o svemu - jer ljepotu vidite svugdje oko sebe. Vi shvaćate da je zahvalnost puno bolja od analiziranja. 

2. Smireni i miroljubivi

Boja vaše aure je plava i umirujuća poput neba. Imate prirodne komunikacijske vještine i često igrate ulogu mirotvorca među vašim prijateljima. Ponekad si zadate više nego što možete podnijeti što je jedna od najvećih prijetnji vašem smirenom i stabilnom umu.

3. Natjecateljski tip

Boja vaše aure je crvena i dominantna! Imate jako izražen natjecateljski duh, često nastupate zapovjednički i s jasnog stajališta. Volite se vidjeti na mjestima koja vam daju određenu moć, volite biti vođa. Naravno, postajete jako napeti i lako iziritirani kad vam stvari ne idu u planiranom smjeru.