Koja je tajna dobrog izgleda Sharon Stone?

| Lifestyle |

Na nedavno održanoj premijeri filma Lovelace u kojem igra ulogu Dorothy Boreman, Sharon Stone je otkrila da uživa u procesu starenja, te da je za lijep izgled potrebno samo da čovjek bude - sretan! ”Moja tajna je da - nema tajne! Samo radim sve ono što mislim da trebam raditi. Jedem pravilno, dovoljno spavam, vježbam i sretna sam. Imam divnu obitalj i sjajne prijatelje. Biram sretne i dobre umjesto loših i nezdravih stvari”- otkriva slavna američka glumica, tvrdeći da uprkos lošim stvarima koje nam se ponekad dogode, uvijek moramo izvući pozitivan zaključak.

Zanosna Sharon svjesna je da stari, ali tvrdi da nema problema s tim. Ne brinu je bore, jer kaže da nikada nije bila sretnija, a to je ono što je, po njenom mišljenju, najbitnije. Zvijezda je prošlog meseca izjavila da usprkos brojnim ponudama poznatih plastičnih kirurga, ponosno odbija bilo kakvu intervenciju na svom licu.

"Ne biste vjerovali kada bih vam rekla koliko kirurga me pokušalo uvjeriti na napravim zatezanje lica! Nekoliko puta sam saslušala o čemu se radi, ali kada bih nakon toga pogledala svoje fotografije, pomislila bih Šta bi oni ovdje zategnuli?", šaljivo zaključuje Stone.