kofer. ove godine nudi vrlo originalne božićne darove za sve

| Lifestyle |

kofer. 

Kofer. dućan već je nekoliko godina, od strane brojnih Zagrepčana i njihovih gostiju u vrijeme Adventa, prepoznat kao omiljena destinacija za kupovinu originalnih božićnih darova, a ove sezone ponuda je bogatija no ikad.

Na kofer. policama mogu se pronaći pokloni za različite budžete, od 5 pa sve do 100 eura, a ono što im je zajedničko su vrhunska kvaliteta i kreativnost. Ne samo da surađuju s lokalnim umjetnicima koji za njih izrađuju keramičke šalice i mini slikarska platna, već nude i ručno rađene originalne kofer. čokolade i prirodne čajeve iz vlastite proizvodnje.

kofer. božićni pokloni

Ponuda se konstantno obogaćuje, a konstanta je i činjenica da većinu poklona pakiraju umjesto vas. Tako ćete bogate poklon pakete s premium ginom, hrvatskim vinima, šampanjcima, likerima i čajevima pronaći već zamotane u prigodnim omotima, spremne da ih stavite ispod bora.

Kako bi vam dodatno olakšali kupnju božićnih darova, složili smo mini vodič s nama omiljenim proizvodima koje možete kupiti u Mesničkoj 6 te u pop up dućanima u Arena Centru i Mall of Split.

Za Secret Santu u uredu

Izvukli ste šeficu, i što sad? Zaputite se u kofer. U budžetu do 15 eura moći ćete je razveseliti poklon paketom s mini bočicom Freixenet pjenušca, čokoladom i solima za kadu, a sigurno će joj se svidjeti i zaliha ručno rađene čokolade i prirodnih čajeva. Poklon koji će oduševiti bit će i kofer. gin kuglica sa začinom, kao i kombinacije kuglice sa začinom i bočice teranina.

Za one koji uvijek mijenjaju poklone

Od njih strahujemo svi te su zato iz kofera ove godine složili premium boxeve u kojima se nalaze najbolji artikli iz njihove ponude. A ako im i dođu na vrata i traže zamjenu, iz kofera kažu da će ih okrenuti natrag jer tko bi odbio poklon paket u kojem se nalazi šampanjac Moët Chandon, slavni rosé Whispering Angel ili viski Glenmorangie s tradicijom koja seže do 1843. godine?!

Za one koji uvijek rade ručak i kolače

kofer. božićni pokloni

Ono što su zaslužili su vaše vrijeme, zahvalnost, odmor i da netko ovaj zadatak preuzme na sebe (znamo, nema šanse da to prepuste). Obradujte ih Tea Box ili Spa Box poklon paketima u kojima se nalaze čajevi, keramičke šalice i prirodna kozmetika koji će biti idealni za oporavak nakon blagdana. Oduševiti ih možete i keramičkim tanjurima u dvije veličine, s potpisom brenda Morra Ceramics, a set mirišljave kozmetike s potpisom The Body Shopa također ne može biti naodmet.

Za simpatiju koju želite impresionirati

kofer. božićni pokloni

Ovo je prava prilika da pokažete svoju kreativnost i napravite personalizirani poklon paket. Nedavno je predstavljen “kofer. Složi sam box” u koji možete zapakirati sve što vidite na njihovim policama, od ginova, vina, tonica, začina, čajeva, keramičkih šalica, čokolada, prirodne kozmetike i čestitki!

Više informacija o poklon paketima i originalnim božićnim darovima s kofer. polica možete pronaći na službenoj stranici brenda www.kofer.hr te na Facebook Pageu te Instagram profilu.