Kim nije jedina gola Kardashianka: pogledajte trudnu Kourtney!

| Lifestyle |

Kourtney Kardashian/DuJour
Kourtney Kardashian/DuJour

Samo nekoliko tjedana nakon što se Kim skinula za naslovnicu, starija sestra Kourtney dokazala je kako gospođa West nije jedina Kardashianka koja se usudi skinuti!

Reality zvijezda koja očekuje svoje treće dijete s dugogodišnjim dečkom Scottom Disickom, skinula se za DuJour magazin, i izgleda skoro pa savršeno ponosno pokazujući svoj trudnički trbuh na novim fotografijama. Ali ovo nije prvi put da je Kourtney pozirala gola kao trudnica - ovo je samo prvi put da je dopustila cijelom svijetu da vidi slike. Otkrila je časopisu kako se tijekom trudnoće s prvim sinom Masonom sama slikala i da se osjeća najsamouvjerenije dok je trudna.

Kourtney Kardashian, DuJour,
Kourtney Kardashian, DuJour,

“Za mene, obnaženost nije nešto čega se treba sramiti. Mene nije sram mog tijela. Zapravo izgledam najbolje kad sam trudna.", rekla je Kourtney i nadodala kako je "nevjerojatan osjećaj gledati svoje tijelo kako prolazi kroz transformaciju. Postoji nešto u tome što osnažuje ženu."

I Kourtney stvarno nije briga što drugi misle o ovim fotografijama jer je na snimanje pristala kako bi prije svega zadovoljila sebe. 

Kourtney Kardashian, DuJour,
Kourtney Kardashian, DuJour,

“Ovo je bilo nešto što sam prije svega učinila za sebe kako bi ovjekovječila ovaj trenutak u svom životu, ali fotografije su prekrasne i sretna sam što ih mogu podijeliti sa svima.", rekla je Kourtney. "I sviđa mi se kako su sirove. To je moje tijelo: ne pokušavam nekoga impresionirati ili biti nešto što nisam. Ali generalno, ne zamaram se pretjerano s tuđim mišljenjima."

Kourtney Kardashian, DuJour,
Kourtney Kardashian, DuJour,