Khloe Kardashian ima cijeli ormar za fitness odjeću - i fenomenalan je!

| Lifestyle |

Self Magazine

 Khloé Kardashian ima zavidnu kolekciju fitness odjeće i obuće - ima čak i Chanelov ruksak koji nosi na treninge u teretanu! WOW. Ali njena posljednja fit investicija je nešto za što nismo ni znali da želimo dok to zapravo nismo vidjeli: 15 kvadratnih metara velik ormar u njenom domu u Los Angelesu, koji je posvećen samo i isključivo odjeći u kojoj vježba, tenisicama i ostaloj fitness opremi. 

"Fitness ormar" Khloe Kardashian ultimativno je idealan za njenu ogromnu kolekciju. Uz to što ima nevjerojatno puno mjesta za vješanje svojih topova, majica, tajica i hlačica koji su joj na taj način izloženi nadohvat ruke; ima i ogromne police L-oblika za svoju (blago rečeno) veliku kolekciju tenisica, torba, sportskih grudnjaka i ostale opreme.

Self Magazine
Self Magazine

Uz poseban dio za fitness dodatke, ima i mini hladnjak koji je pun bočica vode - tako da može ostati pravilno hidrirana čak i na putu do svog poznatog fitness trenera, Gunnara Petersona. 

Kompanija LA Closet Design izradila je za Khloe ovaj ormar iz snova, s redovima i redovima polica za raznobojne Nike tenisice, prostora za vješanje zavidne kolekcije odjeće te ladica za njene modne dodatke. U našoj galeriji pogledajte zašto smo toliko oduševljeni s ovim ormarom i pokušajte ga ne poželjeti...

Self Magazine
Self Magazine