Karte za put na Mjesec konačno u prodaji

| Lifestyle |

Put na Mjesec
Put na Mjesec

Svi smo vjerojatno nekada sanjali o tome da hodamo po mjesecu. Taj san više nije nemoguć, već je postao stvarnost, naravno, samo ako ste vrlo bogati.  Za vrtoglavih 893 milijuna kuna ($150 milijun) možete kupiti svoju kartu za ekspediciju i šetnju Mjesecom.

Kompanija Excalibur Almaz, zadužena je za organizaciju ovog putovanja dugog više od 800 000 km. Namjera im je putovanja na mjesec učiniti ako ne uobičajenim, onda barem puno više redovitijima. Oni koji se odluče na ovo putovanje putovati će u jednom od šest moderniziranih vozila iz sovjetskog doba koja su u potpunosti obnovljena i nadograđena novijom modernijom avio-tehnologijom. CEO kopanije, Art Dula smatra da im ciljna skupina nisu obični turisti, već bogatije osobe koje žele biti članovi prave ekspedicije koja će ići na dublje u svemir na mjesta gdje još nitko nije bio.

Osim ogromnog troška, svaki će sudionik ovog putovanja iz snova morati proći šest mjeseci intenzivnog treninga. Gospodin Dula pokošavajući opravdati ogroman trošak ovog putovanja  kaže kako su troškovi u svemiru su tisuću puta već nego na Zemlji. Ukoliko imate viška novaca, preporučamo vam das i priuštite ovo putovonje koje si malo tko može priuštiti, a mi ostali obični smrtnici već godinama čekamo te jeftinije i pristupačnije komercionalne letove koje nam već godinama obećavaju,.