Karlie Kloss i Doutzen Kroes više nisu anđelice Victoria's Secreta

| Lifestyle |

Doutzen Kroes
Doutzen Kroes

Za vikend je poput bombe odjeknula vijest kako Karlie Kloss odustaje od suradnje s Victoria's Secretom i kako više neće biti njihov anđeo jer se želi posvetiti svojem obrazovanju i biznisu. Ali, danas nam je stigla još jedna vijest - Doutzen Kroes također više nije Victoria's Secret anđeo!

Doutzen (30) je bila anđelica još od 2008. godine, a svoje je dužnosti odlučila prepustiti nekoj drugoj zbog, navodnih, unosnih poslova kojima se želi posvetiti u Europi. 

Karlie Kloss (22) je proglašena anđelicom u 2013. godini, a s obzirom na gust i naporan raspored koji ima morala je posložiti prioritete. Fokusirat će se na karijeru u visokoj modi, nove poslovne prilike i NYU - američki fakultet koji počinje pohađati u jesen! S obzirom na to da je Karlie ambasadorica L’Oreala Paris, zaštitno lice Chanelovog parfema i čest gost na naslovnicama najvećih modnih časopisa - prilično je jasno da je Karlie zaposlena djevojka.

Također, i Lindsay Ellingson (30) je navodno napustila Victoria’s Secret krajem prošle godine, stoga nam se čini kako postoje čak tri prazna mjesta koja treba popuniti i nadamo se skorim najavama novih anđelica!

Karlie Kloss
Karlie Kloss