Kanye West i Kim Kardashian napokon vjenčani

| Lifestyle |

Kanye West i Kim Kardashian napokon vjenčani
Napokon u braku!

Do subote se nije znalo gdje će reper Kanye West i starleta Kim Kardashian izreći sudbonosno "da", no zahvaljujući paparazzima i slučajnim prolaznicima, potvrđeno je kako su Kimye i službeno vjenčani i to u Firenci, Italiji. Iako se nagađalo kako će vjenčanje biti održano u slavnoj galeriji ogledala u Versaillesu, vjenčanje je održano unutar i ispred utvrde Belvedere, koja pruža magičan pogled na Firencu i okolne toskanske brežuljke.

Kanye West i Kim Kardashian napokon vjenčani
Kimye na večeri kod Valentina

No zašto baš Firenca? Kako čujemo, Kim i Kanye su je već jednom posjetili incognito i vjeruje se da je upravo tamo začeta njihova kćer North. Na vjenčanju su bili i Jaden Smith, Lala Anthony, Steve McQueen, Joe Francis i mnogi drugi, ali izostali su Beyonce i Jay Z o čemu se naveliko tračalo. Vjenčao ih je protestantski svećenik, a do oltara ju je otpratio njen očuh Bruce Jenner. Pitate li se kakva muzika se slušala? Veliki miks koji je sadržavao rnb hitove, soul klasike i stari rock, uz naravno, pojedine stvari Kanye Westa. Prvi ples su plesali na pjesmu "All Of Me" Johna Legenda, a on ju je izveo live - vrlo romantično.

Međutim, ono o čemu se najviše priča je što je Kim nosila! Nagađalo se o vjenčanicama Lanvina, Givenchyja i Balmaina, a mediji su i djelomično pogodili jer je ustanovljeno kako se Kim udala upravo u bijeloj Givenchy couture vjenčanici s bogatom čipkom i dugačkim velom. Zasad je vjenčanica vidljiva samo na jednoj paparazzi fotki, dok Westovo Givenchy odijelo i haljina male North (koja navodno nosi mini-vjenčanicu nalik na onu od Kim) još uvijek nisu viđeni.

Kanye West i Kim Kardashian napokon vjenčani
Kimye u Versaillesu te Kim u Givenchy Couture vjenčanici

Kim i Kanye su dane prije vjenčanja provodili u Parizu gdje su s prijateljima otišli na mnoge večere i izlaske, a jedni od njih bili su i ručak kod dizajnera Valentina i svečana večera dan prije vjenčanja u Versaillesu. Upravo tu večer mladence i njihove goste zabavljao je iluzionist David Blane i pjevačica Lana Del Ray (koja je za nastup navodno dobila nevjerojatnih 3 milijuna funti), a služeni su francuski specijaliteti uz mnoštvo kavijara. Interesantno je bilo i pratiti njihove usklađene modne kombinacije tijekom ovog ludog "predbračnog" putovanja po Europi, a oni su ujedno i jedni od najboljih stylinga koje je Kim do sada nosila.

Kanye West i Kim Kardashian napokon vjenčani
Kimye u Parizu