Kakve žene muškarci ne vole?

| Lifestyle |

Instagram/ @chloeknows

Žene su glasnije kad je u pitanju što im se ne sviđa kod muškaraca, ali i muškarci imaju svoj stav kad su u pitanju osobine koje ih odbijaju kod žena.

U anketi provedenoj na uzorku muškaraca starih od 25 do 45 godina pripadnici jačeg spola izdvojili su 3 ženske osobine koje ne podnose:

Tračanje
Muškarac kojem ste se svidjeli želi znati sve o vama, ali nikako ga ne zanimaju priče o životima vaših prijateljica ili kolegica. Koji bezazleni trač s vremena na vrijeme dogodi se svakom, no kada je svaka vaša rečenica posvećena tuđim životima, imate osobinu koju ne voli nijedan muškarac.

Neljubaznost
Žene nisu jedine koje primijete kako se njihov partner odnosi prema konobarima ili prodavačima. Grubost i negativnost nisu lijepe osobine i to će ostati u glavi svakog muškarca. Ako svako malo “zarežite” na osobu koja vam je poslužila pogrešno jelo ili piće, vjerujte da to neće proći nezapaženo.

Materijalizam
Financijska sigurnost mnogim ženama predstavlja vrlo važan faktor kada biraju muškarca. Istraživanje je pokazalo kako su materijalno zbrinuti i stabilni muškarci ženama puno privlačniji od drugih. Otvoreno pokazivanje važnosti novca muškarcima nije nimalo privlačno.