Kako vizualno produžiti noge

| Lifestyle |

 

Pixabay

Ako to želite, možete izgledati vitkije tako što ćete primijeniti trikove poznatih stilista i vizualno "produžiti" noge !

Vizualno duže noge možete postići nošenjem obuće u nijansama kože, hlača u boji cipela, trapericama visokog struka i cipela u špic.

Štikle i platforme u nijansama kože

Iako ovaj udoban i stabilan model savršeno ide uz usku suknju, remenčići  ipak vizualno skraćuju noge pa će izgledati kraće nego što to zaista jesu. Zato se držite štikli u nijansama kože i platformi koje će naglasiti vaše gležnjeve, a time i dužinu nogu.

Hlače u boji cipela

Svi znamo da hlače i cipele u istoj boji vizualno produžavaju noge jer se prividno stapaju  pa granica između odjeće i obuće nije toliko vidljiva. Pravila o ovoj iluziji vrijede i za čarape ako nosite haljinu. Ako je ikako moguće, pronađite identičnu nijansu cipela i donjeg dijela garderobe.

Mini-suknje i kratke hlače visokog struka

Kratke stvari najbolji su prijatelji vizualnog "produžavanja" nogu. Nosite mini suknje i kratke hlače, samo pazite da to ne djeluje neukusno i izbjegavajte pripijene modele. Stilisti posebno preporučuju odjeću s visokim strukom jer izdužuje figuru.

Cipele u špic

Cipele u špic vizualno produžavaju stopala, ali i cijele noge pa obavezno nabavite kvalitetan par ovakvih cipela.