Kako učiniti vezu jačom?

| Lifestyle |

Instagram/ @explorerssaurus_

Bez obzira na to jeste li tek započeli vezu ili ste zajedno već godinama, uvijek postoji način da je učinite jačom.

Pozitivna, ali čak i neka negativna iskustva – ovisno od toga kako se nosite s tim – mogu vam pomoći biti bliskiji, jači kao par.

Donosimo vam nekoliko načina da ojačate svoju vezu:

Planiranje spoja
Možda ne zvuči naročito seksi, ali ponekad je neophodno.
“Ponekad su parovi previše zauzeti poslom, obavezama, hobijem, da zaboravljaju provesti vrijeme zajedno, a ljubav i strast je potrebno održavati. Planiranje specijalnog spoja vas može znatno zbližiti.

Zajedničko putovanje
Zajedničko putovanje može biti sjajna prilika za učvrstiti odnos, posebno ako putujete negdje u inozemstvo, a ne govorite jezik zemlje u koju putujete.
Naravno, i kratka vikend putovanja mogu ojačati vezu – važna su samo nova iskustva, način na koji se borite sa stresom i kako reagirate u nepoznatim okolnostima.

Novi početak
Početak zajedničkog života, odnosno useljenje u stan/kuću gdje ćete živjeti zajedno, vas itekako može zbližiti. Ipak, ništa ne može povezati parove kao preseljenje u neki drugi grad (što, naravno, nije za sve parove – jer, zašto bi se neko selio ako mu je lijepo tu gdje jeste?!).
Ovakav korak je prilika da se oslonite jedno na drugo u potrazi za stanom, stjecanju novih prijatelja, traženju posla… Ako sve to radite zajedno, definitivno ćete biti bliskiji.

Razgovor o financijama
Novac je jedan od najčešćih razloga zbog kojeg se parovi svađaju, ali je važno da taj razgovor ipak obavite, kako biste znali imate li iste ciljeve u budućnosti.
Parovi se na ovaj način uče držati jedno drugog i napraviti kompromis.