Kako ubrzati jutarnju rutinu u 3 koraka?

| Lifestyle |

Instagram @terrace_on_bunting_lane

Buđenje je najteži dio dana,a ako niste dovoljno sretni da ste jutarnja osoba vaša jutarnja rutina oduzet će vam puno vremena.

Zvuk budilice u rano jutro svakoga izbaci iz takta. Imate točno određenu količinu vremena da se spremite za radni dan prije nego li izjurite iz kuće,a većinom tog perioda vlada potpuni kaos. No, jutarnjom rutinom ne mora vladati kaos ako slijedite ova tri koraka:

Ne odgađajte alarm

Pravo je iskušenje ne dozvoliti si još dodatnih 10 minuta sna nakon što vam zazvoni budilica, ali da ne bi kasnili potrebno je ustati se na vrijeme. Kako ne bi odgađali alarm, svoj mobilni telefon stavite na poziciju udaljenu od kreveta. To će vas natjerati da se ujutro ustanete kako biste isključili budilicu i spriječiti vas da se više ne vraćate  u krevet.

Obavljajte više stvari od jednom

Odredite točno vrijeme tuširanja, koristite 2 u 1 šampon i ne perite kosu svaki dan, suhi šampon je spas za dane kad preskačete pranje kose. Koristite kreme za lice koje u sebi imaju SPF faktor te svoje beauty proizvode,poput bronzera,koristite višenamjenski.

Odjevnu kombinaciju pripremite noć prije

Kao što su nam mame uvijek govorile, potrebno je noć prije izabrati ono što želite odjenuti kako ujutro ne bi trošili vrijeme stojeći ispred ormara bez ikakve ideje. Večer prije izvadite svoju odjevnu kombinaciju i sve modne dodatke koje ćete staviti. Tako ćete ujutro potrošiti minimalnu količinu vremena na dio koji, moramo priznati, svakoj  ženi oduzima najviše te ju čini nervoznom kada se ne može odlučiti što odjenuti.