Kako sačuvati vezu na daljinu?

| Lifestyle |

 

Instagram/ @negin_mirsalehi

Veza sama po sebi često nosi mnoge probleme i komplikacije, a fizička udaljenost svakako nije jedan od faktora koji vezu olakšavaju.

Veza na daljinu nikada nije jednostavna za održavanje poput uobičajene veze u kojoj se možete vidjeti kada god poželite , ali postoje stvari koje vam mogu olakšati udaljenost.

Donosimo vam 3 savjeta koji će pomoći da vaša veza na daljinu funkcionira uz što manje trzavica:

Postavite granice
Veza na daljinu podrazumijeva rizik, ali ako vjerujete da ste jedno za drugo, onda vam to neće biti važno. Prije nego što se upustite u ovakav odnos, morate postaviti pravila. Prva stvar koju morate zajednički utvrditi su granice kako biste imali jasnu situaciju i izbjegli bespotrebne svađe i ljubomoru.

Izbjegavajte tajne
Iskrenost je važna u svakoj vezi, a posebice u onoj koja funkcionira na daljinu. Trebate biti otvoreni kada su u pitanju vaše nesigurnosti i ne trebate ništa skrivati jedno od drugog.

Zaboravite na ljubomoru
Ljubomora često zna preuzeti kormilo u vezama na daljinu, što vrlo često rezultira prekidom. Gradite svoju vezu na povjerenju, sigurnosti i ljubavi. Ako vas nešto muči, razumno razgovarajte s partnerom o tome i nemojte izazivati nepotrebnu svađu. Zaboravite ljubomoru i usredotočite se na pozitivne stvari.