Kako pronaći sreću sudeći prema vašem horoskopu?

| Lifestyle |

Sreća

Ako vam netko kaže da posjeduje recept za sreću, vjerojatno laže. Uostalom, sreća znači različite stvari različitim ljudima. Neki ljudi smatraju srećom odlazak na plažu te opuštanje s primjerkom omiljene knjige, dok je drugima potrebna logorska vatra i ledeno hladno pivo kako bi se osjećali sretnima.

No, ako postoji nekakav sustav koji pomaže odrediti točno ono što svakog pojedinca čini sretnim, možda ga možemo pronaći u zvijezdama. Prema astrologinji Sandri Sitron, osobna je sreća izravno povezana s njihovim astrološkim znakovima. "Sreća zapravo dolazi iz osjećaja svrhe", rekla je Sitron za Well + Good. Kako bi pomogla drugima pronaći taj osjećaj svrhe, Sitron je razvila kratkoročne i dugoročne ciljeve sreće za svaki znak te na temelju toga svaki mjesec drži predavanja u svojoj radionici u Brooklynu.

Na primjer, ako ste ovan, uživati možete u vođenju nečega. Za kratkoročnu sreću, ili što Sitron naziva "brzim popravkom", ona sugerira donošenje odluka. Za dugoročnu sreću, ovnu je potreban život s potpunom autonomijom, ostati aktivan i preuzeti lidersku ulogu i osobno i profesionalno.

S druge strane, škorpioni se više oslanjaju na druge ljude nego na sebe kada je u pitanju sreća. Sitron kaže da je "otkrivanje emocionalne dubine druge osobe" ključno kako bi škorpion pronašao sreću - duboki razgovori neposredan su način dolaska do sreće, a opraštanje dugoročan recept za sreću.

Sitron tvrdi da djevice pronalaze sreću u redu i samopoboljšanju, dok je lavovima potrebno priznanje. Rakovi sve osjećaju jako intezivno i duboko i na taj način pronalaze veliku vrijednost u odnosima, dok vage traže veze i balans u drugim ljudima. Astrologija nikada nije bila egzaktna znanost, a ovo se učenje ne može primijeniti na sve. No ako je istina o sreći tamo negdje, ima li boljeg mjesta za početak od neba? Više o horoskopskim znacima i sreći pronađite ovdje