Kako prepoznati je li vaš partner dobar za vas?

| Lifestyle |

Instagram/@sheamarie

Veze su jedna od najkompliciranijih stvari u našim životima.

 

Stalno preispitivanje jeste li nešto dobro napravili ili ste nekom rečenicom povrijedili osjećaje vašeg partnera može biti veoma iscrpljujuće.

Međuljudski odnosi su stvar u kojima se ne snalaze svi kao riba u vodi. Početci dopisivanja s nekime mogu biti dobar pokazatelj kako će vaša moguća, buduća veza izgledati. Sve vrste malih razgovora otkrivaju što se zapravo događa. 

U nastavku pročitajte kako prepoznati je li vaš izabranik ispravna osoba za vas.

Kada je netko dobar za vas?

Dobar je za tebe ako ga tvoji prijatelji obožavaju. Ljudi iz vašeg unutarnjeg kruga tu su s razlogom, a njihova mišljenja su ta koja se računaju. Ako vašeg partnera svi vole, vjerojatno je da je dobar za vas, a ako ne, onda bi trebali biti svjesni da postoji neki problem.

Također, je dobar za tebe ako želite iste stvari. Jako je važno da vi i vaš partner imate jednake poglede na budućnost. Možda oboje želite djecu obiteljski život,a možda vas to oboje užasava. Jedino je važno da ste razgovorom raspravili što očekujete od veze i da niste polarne suprotnosti.

Kada dečko ispravno postupa s majkom, on, zapravo,pokazuje kako općenito gleda na žene. Netko tko je odgajan da sluša i poštuje ženu koja ga je rodila na isti će se način ophoditi i prema vama. Njegov odnos s majkom će vam dati dobru predstavu o tome kakva će vaša budućnost s njim biti.

Kada je netko loš za vas?

Loš je za tebe ako ste od početka vaše veze u lošem i napetom raspoloženju.Imati jedan loš dan jedna je stvar , ali često loše raspoloženje je drugo. Ako razdražljivost postane konstantna, vjerojatno se osjećate kao da ste zarobljeni u svojoj vezi i, da, taj osjećaj projicirate na druge ljude, odnose i situacije. Ako se stalno  u vezi osjećate iscrpljeno i povlačite se iz vlastitog društva, vaša veza nije dobra za vas. Nitko nije vrijedan vašeg razuma, pogotovo ne osoba koja vrši pritisak da nastavite raditi nešto što ne volite ili ne želite.

Još jedan pokazatelj da on nije osoba za vas je ako mu treba duže vremena da odgovori na vašu poruku. Na početku veze, teško je znati da li je tišina nastala zbog toga što je netko izgubio interes  ili zato što je samo loš u pisanju poruka. Ali nakon što ste se malo upoznali i uspostavili te komunikacijske linije, zaostajanje u odgovaranju ukazuje promjenu u osjećajima. A ako u isto vrijeme puno  priča o bivšima ili govori loše o njima, on nije taj. Nitko ne mora biti najbolji prijatelj s bivšim ljubavnicima, ali ako želite reći nešto negativno o bivšima nikada ne biste smjeli koristiti proste riječi.