Kako okinuti Instagram selfie poput supermodela?

| Lifestyle |

Ovi supermodeli znaju kako uslikati savršen selfie!
Ovi supermodeli znaju kako uslikati savršen selfie!

U svijetu u kojem se sve vrti oko dobro selfija, teško je povjerovati - ali postoji cijela umjetnost kako okinuti savršen Instagram selfie. Ne vjerujete nam? Od Alessandre Ambrosio, Karlie Kloss i Jourdan Dunn, ovi supermodeli definitivno znaju kako dominirati društvenim mrežama i to sve jednim klikom. Pogledajte ove selfije modela i pratite njihove ultimativne savjete za savršenu Instagram fotku i samo pratite porast vaših pratitelja...

OGLEDALO JE ZAKON: brazilski supermodel Alessandra Ambrosio većinom se slika u ogledalu jer se tako može najbolje namjestiti i uhvatiti kadar koji joj naviše odgovara.

Alessandra Ambrosio

OKUPITE SVOJE PRIJATELJICE: nema ništa loše u dijeljenju fotke, dapače, podijelite kadar sa svojom najboljom prijateljicom baš kao što su to učinile Karlie Kloss i Gigi Hadid.

Gigi Hadid i Karlie Kloss

ISKORISTITE POZADINU: privatni zrakoplov dobar je početak za selfie poput ovoga Adriane Lime; ali ovaj supermodel više nam je puta pokazao kako pozadinu možete iskoristiti bilo gdje - i na plaži, koncertu ili kod kuće. 

Adriana Lima
Adriana Lima

BUDITE GLAMUROZNI: Kendall Jenner hvali se svojim savršenim makeupom i beauty lookovima poput crvenih usana i mačkastih očiju. Neka svijet vidi vaš savršen stil!

Kendall Jenner
Kendall Jenner

"PEACE" ZNAK UVIJEK PROLAZI: britanski model Jourdan Dunn upravo na ovaj način pokazuju najveću ljubav prema svojim brojnim pratiteljima.

Jourdan Dunn

PRIHVATITE SUNCE: prirodna svjetlost mogla bi uraditi ogromnu razliku baš kao što je to demonstrirala Chrissy Teigen na Instagramu. 

Chrissy Teigan

NABACITE NAOČALE: ne sviđa vam se kako ispadate na selfijima? nabacite svoje najdraže sunčane naočale kao ultimativni modni dodatak te ostavite dojam poput Nine Agdal.

Nina Agdal
Nina Agdal

NE BOJTE SE POHVALITI: nema ništa loše u hvaljenju svojim fit tijelom! Pronađite ogledalo baš poput modela Jasmine Tookes i pokažite svojim pratiteljima rezultate napornog rada. 

Jasmine Tookes