Kako nesvjesno uništavate vašu vezu?

| Lifestyle |

 

Instagram/ @surfingmanny

Jasno je da smo mi žene sklone raznim ispitivanjima i vjerovanju u najrazličitije teorije, no takav način razmišljanja može ugroziti odnos s partnerom.

Donosimo vam 3 misli koje trebate odmah izbaciti iz glave kako ne biste uništili svoju vezu:

Sretni parovi se ne svađaju
Istraživanja su pokazala da su najsretniji oni parovi između kojih postoji konstruktivna rasprava i koji svoje nesuglasice rješavaju argumentima. Ne postoji niti jedan odnos bez sukoba, a ako naizgled i postoji, u takvom odnosu partneri ne razgovaraju. Jako je važno s partnerom imati otvoren odnos i s vremena na vrijeme, malu raspravu zasnovanu na argumentima.

Niste dovoljno dobre ili on nije dovoljno dobar
Kad ste u vezi, vi ste s osobom koju ste odabrali, baš kao što je vaš partner odabrao vas. To znači da ste vi savršeni jedno za drugo, bez obzira na sve mane i nedostatke. On vas prihvaća, kao i vi njega i nema potrebe da se opterećujete suvišnim razmišljanjima.

Sve će doći na svoje
Ovo je krajnje optimistična misao, a optimizam je svakako zdrav za psihu, ali s druge strane, ako je vaša veza u krizi, morate preuzeti inicijativu, razgovarati s partnerom i pokušati zajedničkim snagama riješiti problem. U takvim situacijama nikada nije dobro stvar prepustiti slučaj jer je jako važno da vaš partner vidi da vam je stalo i da se borite za vaš odnos.