Kako ne izgubiti svoje ja u braku?

| Lifestyle |

Instagram/ @weddingphotomag

Sretan i uspješan brak je ono čemu teži većina ljudi.

No, ponekad je lako previše se prepustiti i posvetiti baš sve osobi koju volimo. Važno je to uočiti i ponovno se vratiti sebi, odnosno posvetiti sebi vrijeme što nikako ne znači da drugu osobu volite manje.

Donosimo vam 3 stvari koje ne smijete zanemariti u braku:

Ne zaboravite na svoje prijatelje
Naš partner nam u dugoročnoj vezi postaje najbolji prijatelji. No, ne treba zaboraviti na prijatelje koje smo imali i prije njih te s njima izgubiti kontakt. Njegujte sve odnose i cijenite prijatelje koji su uz vas. Svatko treba prijatelje i nitko vam neće zamjeriti ako koju večer u tjednu provedete s njima umjesto s partnerom ili partnericom.

Vodite odvojene živote
Ne morate baš sve u životu raditi zajedno. Ponekad je dobro imati malo vremena za sebe ili imati neki hobi koji će biti samo vaš. Tako ćete se povezati sami sa sobom, imat ćete više tema za razgovor, a vrijeme koje provodite zajedno činit će se još posebnijim.

Shvatite da vas druga osoba voli zbog vas
Osoba s kojom ste u vezi nije se zaljubila u vrijeme koje joj posvećujete niti u geste koje činite. Zaljubila se u vašu osobnost. Zato ne zaboravite njegovati ono u što vjerujete, nastavite biti jednako ambiciozni i posvećeni svojim ciljevima izvan onih koje imate zajedno.