Kako natjerati vlastitog dečka da ponovno poludi za vama?

| Lifestyle |

Instagram/ @negin_mirsalehi

S vremenom većini parova nestane strasti u vezi.

Strast nestane ako par ne radi na svom odnosu. Dajte svom partneru priliku da se malo potrudi za vas. Najbolje je malo se odmaknuti.

Donosimo vam 3 savjeta da vaš dečko ponovno postane lud za vama:

Nemojte mu biti dostupne u svakom trenutku
Ako vam dečko pošalje poruku, nemojte mu iste sekunde odgovoriti, osim ako je nužno. Dajte mu malo vremena, neka se pita što se događa. To će ga još više zaintrigirati. Odgovorite mu tek nakon nekoliko sati jer će tada znati da znate provoditi vrijeme i bez njega.

Ispričajte mu kako ste proveli dan
Jedan od najboljih načina da natjerate partnera da mu nedostajete je da se dobro zabavite bez njega. On želi biti dio vašeg života i želi vas učiniti sretnom pa će pokušati pridobiti vašu pažnju kako bi vam pokazao da se možete dobro zabaviti i u njegovom društvu.

Priuštite mu nezaboravan seks
Vaš će partner biti izuzetno zahvalan ako mu priredite nezaboravnu zabavu u krevetu i zbog toga će vas željeti još više. Stoga se potrudite, iskoristite svoju maštu i priuštite mu nezaboravan seks koji će pamtiti cijeli život. Ako vam dečko izgleda nezainteresirano, ponašajte se isto i ostanite ravnodušni. To će sigurno probuditi njegovo zanimanje.