Kako napraviti spa centar u vlastitom domu?

| Lifestyle |

 

Instagram/@and_save

Bez obzira na to što se događa u vašem životu, bilo da prolazite kroz vrlo stresan period ili vam je potreban predah, uvijek možete napraviti svoj mali spa centar u svom domu. Sve što vam je potrebno je malo vremena koje ćete odvojiti samo za sebe.

Prvo što trebate učiniti je popraviti vlastito raspoloženje. Upalite mirisne svijeće i prigušite svjetla. Ako to učinite, osjećat ćete se spokojnije i ugodnije. Raskošni miris pomoći će vam da se opustite.

Instagram/@wildbutnotfree

Napravite toplu kupku s dodacima omiljenih ulja. Osim toga, možete dodati različite soli ili bombe za kupanje. Ostanite barem pola sata u kupki dok se potpuno ne opustite.

Kakav je to spa dan ako ne stavite masku za lice. Kupite masku koja je prilagođena vašem tipu kože ili još bolje napravite domaću masku. Poenta je da očistite svoje lice na najbolji mogući način.

Napravite sebi detoksikacijsku vodu koju možete piti dok se kupate. Pomiješajte dva limuna, malo metvice te sve zalijte vodom.

Jedna od stvari u našem svakodnevnom životu koja nam može uzrokovati puno stresa su, naravno, naši mobiteli. Konkretnije, društveni mediji i stalna potreba da budete dostupni svima. Ako iz nekog razloga ne želite potpuno isključiti telefon, jednostavno isključite tonove kako biste mogli napraviti pauzu. Imajte na umu - kada ste u spa centru, nema telefona.

Bez obzira na to koju vrstu glazbu volite, pustite melodije koje vam pomažu da se opustite i uživate u umirujućoj atmosferi.