Kako konačno očistiti dom i imati slobodnog vremena?

| Lifestyle |


Čišćenje doma

Kada se radi o čišćenju doma, svi vrlo često osjećamo nedostatak energije i vremena. Obveze se gomilaju, nečistoća uporno skuplja u kutovima, prašina izvire ispod ormara,  a vi imate osjećaj kao da radite Sizifov posao. Ne brinite, rješenje postoji i vrlo je jednostavno.

Sjedite na subotnjoj kavi i razmišljate što vas sve čeka tog vikenda. Čišćenje kupaonice i kuhinje, temeljito usisavanje i pranje podova, brisanje prašine, peglanje…A gdje je tek pranje prozora i pećnice! Nema šanse da sto sve uspijete stići niti želite cijeli vikend provest čisteći. Počinjete grozničavo razmišljati – susjeda je spominjala tetu Maricu, prijateljica vam je preporučila tetu Dubravku, jednom prilikom ste zvali Dragicu i Jasnu no tog iskustva ne prisjećate se rado. Što napraviti, koga pozvati u pomoć. Surfajući po mobitelu nailazite na stranicu www.tiptop.hr i otkrivate rješenje svih problema koji su vam do prije pet minuta zadavali glavobolju.

Čišćenje doma

Tip-Top novi je hrvatski servis za koji pruža inovativnu i prijeko potrebnu uslugu spajanja ponude i potražnje u djelatnosti čišćenja prostora (stanovi, uredi, apartmani itd.). Usluga čišćenja garantira visokokvalitetne usluge po konkurentnim cijenama. Prateći trendove i u potpunosti odgovarajući na potrebe pojedinog korisnika, ovaj 'Uber za čišćenje' omogućuje brzo, povoljno i jednostavno naručivanje usluga čišćenja, u terminu koji odabere korisnik.

S naglaskom na fleksibilnost termina i učestalosti čišćenja, Tip-Top suvremeno je rješenje za potrebe održavanja čistoće životnog ili radnog prostora s mogućnošću odabira usluga čišćenja potrebnih za točno određeni prostor. Novi hrvatski servis za čišćenje doista jamči tip-top kvalitetu ili vrši povrat novca. Osim toga, provjerenom profesionalnom uslugom čišćenja izbjegava se plaćanje na crno, otkazivanje termina, nepouzdanost i neadekvatna razina kvalitete.

Više informacija: www.tiptop.hr