Kako je zvijezda Instagrama postala najutjecajnija fitness trenerica na svijetu?

| Lifestyle |

@Kayla_Itsines
@Kayla_Itsines

 #BBG. #KaylasArmy. Ako ne znate što ovi "heštegovi" znače, upravo ćete saznati.

Vrlo su česta pojava na Instagramu već neko vrijeme i to na fotografijama koje prikazuju fitness transformacije tijela. Što znače? #BBG označava Bikini Body Guide - program koji je osmislila fitness trenerica Kayla Itsines, a sastoji se od 12 tjedana treninga koji garantiraju nevjerojatne promjene na vašem tijelu! Ne vjerujete? Samo pogledajte brojne fotografije na Instagramu i djevojaka, ali i momaka koji su dokaz da su s Kaylinim programom u potpunosti uspjeli transformirati svoju figuru.

Australska osobna trenerica - sa zapanjujućih 3,3 milijuna pratitelja na Instagramu, kaže da je njen uspjeh (i slava na društvenim mrežama) apsolutna slučajnost. Instagram profil je otvorila upravo zbog svojih klijenata čiji je napredak tako najlakše pratila i za njih objavljivala kratke video materijale s najboljim "kućnim" vježbama. Ali ubrzo se glas o Kayli proširio i fitness-fanovi diljem svijeta počeli su je obožavati i pratiti te je danas učinili najutjecajnijom fitness trenericom na svijetu! 

@Kayla_Itsines
@Kayla_Itsines

Čim ju je fitness zajednica Instagrama prepoznala kao "sljedeću veliku stvar" ubrzo su joj počeli pristizati svakodnevni upiti o načinu na koji trenira svoje klijentice, koje vježbe preporučuje, savjete za mršavljenje itd. Željela je pomoći svima i odgovoriti na svačija pitanja - i tako je rođena nova fitness revolucija! Sa svojim poslovnim partnerom gotovo godinu dana je radila na stvaranju fitness režima koji danas uključuje 28-minutne visoko intenzivne treninge koje možete raditi bilo gdje, bilo kada i bez ikakve opreme. U nastavku pogledajte neke od najboljih fitness transformacija uz Kaylin program...

@Kayla_Itsines
@Kayla_Itsines
@Kayla_Itsines
@Kayla_Itsines
@Kayla_Itsines
@Kayla_Itsines