Kako je izgledala eksluzivna lunilou slavljenička večera?

| Lifestyle |

Kroz najkvalitetnije tkanine, najmekše trenirke, najudobnije haljine, lunilou nas već 7 godina strpljivo i pažljivo uvodi u svijet ekološki osviještene mode i uči nas kako su mali koraci potrebni da bi se učinile velike stvari. Kako bi i svojim primjerom to pokazali, lunilou team odlučio je svoj rođendan proslaviti darivajući druge. Svoju dječju odjeću poklonili su štićenicima SOS Dječjeg sela Lekenik i mališanima iz Kuće ljubavi te tako na najbolji mogući način proslavili ovu malu veliku brojku.

„Iskreno ne mogu vjerovati da vec slavimo 7 godina! Toliko toga smo već ostvarili a imam dojam kako još isto toliko i planiramo za budućnost. Lunilou je nešto o čemo smo sestra i ja dugo sanjale i dugo planirale tako da sada kada se osvrnem na sve što smo prošle, jako sam ponosna na nas i na cijeli lunilou team.“ rekla nam je osnivačica brenda Izabel Kovačić.

Kako i priliči brendu koji svoju filozofiju temelji na estetskom minimalizmu, jednostavnosti i osjećaju za lijepo, proslava rođendana izgledala je upravo tako.

U prekrasnom ambijentu lunilou showrooma uz samo svijetlost svijeća uzvanici su uživali u delicijama koje je za njih pripremio restoran Barrel dok su Nika Turković, Dominik Grgić i Domagoj Čondrić svojim izvedbama upotpunili romantični ugođaj samog eventa.

„Jako mi je žao da u ovaj prostor ne stane barem još toliko ljudi koliko smo imali jer upravo bi mi toliko još trebalo da se zahvalim svima koji nas svih ovih godina podržavaju i koji zajedno s nama uče, napreduju i rastu kroz brigu za svijet oko nas.“ Rekla je Izabel te dodala: „Nisam ni sanjala kada smo počinjali ovu priču da ćemo samo 7 godina kasnije imati jednu malu vojsku vjernih kupaca i prijatelja zbog kojih je svaka kolekcija još malo posebnija i zbog kojih je sve ovo moguće.“

Mi želimo sretan rođendan lunilou, a vi trk na www.lunilou.com gdje vas čeka novi it komad kao stvoren za ove hladne dane - lunilou camp 2022 sweater. Ne zaboravite kako vas lunilou ekipa čeka i ove godine na svom sada već tradicionalnom pop up-u u Minibaru Eurovilla, Teslina 14. Pop up će biti otvoren od 5.12. do 7.1.