Kako da vas muškarci prestanu uzimati zdravo za gotovo

| Lifestyle |

Instagram/ @couplesmagazine

Osjećate li se ponekad da vaš dečko ne bi ni primijetio da vas nema ?

Inače smo protiv igranja igrica u vezi, ali ako je izbor između histeriziranja da vas više ne voli i malo ljubomore, biramo ovo drugo.

Pročitajte naše savjete kako ga natjerati da vas prestane uzimati zdravo za gotovo.

Zamoli prijateljicu da pošalje nekoliko škakljivih poruka

Stvar koja će sigurno natjerati vašeg muškarca na razmišljanje je činjenica da vas drugi muškarci žele. Najbolji način za posjetiti ga da ste još uvijek dobra prilika je imati broj vaše prijateljice spremljen pod muškim imenom. Kad vidi da vam stižu poruke s muškog broja, odmah će se uznemiriti da postoji bolji od njega za vas.

Pravi se nedostupnom

Ako ste onaj tip cure koja sjedi doma i čeka njegovu poruku cijeli dan, vrijeme je da to promijenite. Ne budite li dostupne kad god on to poželi, podsjetit ćete ga kako bi bilo da nema tako super djevojku u svom životu.

Imaj svoje planove

Nikad nemoj prvo provjeravati njegove planove, a onda smišljati svoje. Neka se zapita da li si slobodna za druženje, a ne da si mu uvijek dostupna kao zadnja opcija.

Stavi lozinku na mobitel

Naravno da nemaš ništa za skrivati pa ti nije ni imalo smisla stavljati lozinku. Ako je nisi imala i iznenada je staviš, navest ćeš ga da se zapita čemu tolika tajanstvenost.

Pošalji si cvijeće

Trik koji će uvijek upaliti je cvijeće na kućnu adresu. Pošalji si cvijeće bez potpisa, s nekom romantičnom porukom. Vjeruj nam, neće prestati razmišljati o tebi.