Kada je najbolje objaviti sliku na Instagramu?

| Lifestyle |

Ako vam je stalo da imate što više lajkova, vjerojatno vas zanima koje je idealno doba dana za objavljivanje slika na Instagramu.

Danas ne možemo zamisliti život bez društvenih mreža. Facebook, Twitter, LinkedIn,Instagram.. sve su to aplikacije koje posjećujemo više puta u danu.

Sve više korisnika danas koristi Instagram, ne samo da bi objavili što jedu i koja mjesta posjećuju, već i za promociju sebe, ili svog proizvoda pa se mnogi često pitaju „Kada je najbolje vrijeme za objaviti svoj sadržaj na društvenim mrežama?”

Najbolje vrijeme za objave je u dva sata popodne. Svatko bi, vjerojatno, pomislio: “Tko još provjerava što se događa na Instagramu u dva popodne?” Ali to je tako. Svako ostavlja postove na ovoj poznatoj društvenoj platformi tijekom dana, tako da je vjerojatnije da će vaša objava biti vidljivija tada.

Najbolji dani su ponedjeljak, srijeda, četvrtak i petak, dok su vikendi i utorak dani kada većina ljudi manje koristi društvene mreže, odnosno manje klika čuvenu opciju like koju svi obožavamo.