JS Atelier predstavio savršene poklone za Valentinovo

| Lifestyle |

Bliži se Valentinovo, dan kada slavimo ljubav i ponekom lijepom gestom pokazujemo svojim najdražim ljudima koliko ih volimo. Nema ništa ljepše negoli na gradskim ulicama vidjeti nebrojene žene i muškarce s buketima cvijeća u rukama, a sigurni smo da ćemo i ove godine, kao i svake do sada, na našim ulicama susretati bukete JS Ateliera koji uvijek iskaču iz mase i zrače zbog svog posebnog dizajna i profinjenog te upečatljivog stila.

JS Atelier još je prije nekoliko godina postavio nove standarde cvjećarstva osmislivši predimenzionirane bukete koji su izazvali oduševljenje kod mnogih žena, ali i muškaraca, i to ne samo na Valentinovo, već i u drugim, posebnim životnim prigodama.

Od tada ste predimenzionirane bukete mogli primijetiti u mnogim cvjećarnicama, no kako nemirni kreativni duh JS Ateliera nikada ne spava, u svojoj su radionici ponovno osmislili nešto novo i zaista posebno. A mi tako volimo kad netko pomiče granice, i kada to radi sa stilom!

Efekt iznenađenja kojeg ćete dugo pamtiti – limitirana kolekcija Poklon

Ukoliko želite ovog Valentinova sa svojom ljubavi podijeliti trenutke kojih ćete se sjećati zauvijek, u JS Atelieru pronaći ćete posebnu limitiranu kolekciju jednostavnog imena Poklon. Da, Poklon s velikim P koji će zasigurno oduševiti vašu voljenu osobu!

Poklon je osmišljen i kreiran posebno za Valentinovo 2023., te je kao i cijela nova kolekcija buketa cvijeća, inspiriran dramatičnošću i estetikom Moulin Rougea, vječnog simbola ljubavi i strasti, s namjerom da izazove osjećaj iščekivanja, uzbuđenosti, oduševljenja i sjećanje na nezaboravne zajedničke trenutke.

Radi se o predimenzioniranoj kutiji dekoriranoj crvenom vrpcom i mašnom u kojoj se nalaze baloni u obliku srca punjeni helijem te dekoracija s cvijećem. Sigurni smo da će svatko na čijem se kućnom pragu nađe ovaj predivni Poklon zasigurno ostati bez teksta te će vašoj posebnoj osobi pokazati koliko vam zaista znači.

U trenutku otvaranja Poklona prostorijom će poletjeti crvena srca, na pod će pasti stranice velike kutije i otkriti prelijepi buket cvijeća u simboličnoj crvenoj boji ljubavi.  Zbog svog dizajna i interaktivnog trenutka odvezivanja vrpce i otvaranja kutije stvara se wow efekt prepun intenzivnih emocija i uzbuđenja

Posebnim buketom cvijeća pokažite sav intenzitet ljubavi koju osjećate

Nova  Moulin Rouge kolekcija buketa cvijeća zasigurno će vas ostaviti bez daha, a onome kome poklonite buket iz JS Ateliera učinit će ovo Valentinovo zauvijek posebnim.

Ništa tako dobro ne simbolizira intenzitet snažnih emocija ljubavi i strasti kao neizostavne crvene ruže, ali i drugo cvijeće u nijansama crvene boje. U novoj kolekciji posebno birano cvijeće kombinira se s ekstravagantnim crvenim perjem i crvenom mašnom te ukrasnim papirom crne ili prirodne, natur boje što vam ostavlja mogućnost da birate buket savršen baš za vašu voljenu osobu.

No, detalje svakako možete potpuno prepustiti u sigurne, spretne i kreativne ruke stručnjaka iz JS Ateliera koji će se pobrinuti za svaki, i najmanji detalj, te vam pomoći iznenaditi partnera ili partnericu ovo Valentinovo.

Poklone i bukete cvijeća možete pronaći u novom prostoru JS Ateliera u Masarykovoj ulici 3/1 u centru Zagreba, naručiti na njihovom web shopu ili putem maila shop@jsatelier.hr i raznježiti voljenu osobu posebnom dostavom.