Joan Rivers preminula u 81. godini

| Lifestyle |

Joan Rivers (81) bila je posebna televizijska ličnost. Svojim drskim humorom, zbog kojeg je bilo nemoguće išta joj zamjeriti, dio je televizijske scene još od 1960-ih godina.

Njezina jedina kćer Melissa dala je kratku izjavu za medije u kojoj stoji: "S velikom žalošću obavještavam vas o smrti svoje majke, Joan Rivers. Preminula je u miru, jučer oko 13:17 sati, okružena obitelji i bliskim prijateljima. Moj sin Cooper (14) i ja željeli bismo se ovim putem zahvaliti doktorima, medicinskim sestrama i osoblju Mount Sinai bolnice na nevjerojatnoj njezi koju su pružili mojoj majci. Cooper i ja našli smo se najdublje iznenađeni i zahvalni na ljubavi, potpori i molitvama koje smo primili širom cijelog svijeta. Najveća radost moje majke u ovom životu bila je nasmijati ljude. Iako je to teško učiniti ovoga trenutka, znam da bi njezina najveća želja bila da se svi zajedno ponovno počnemo smijati."

Rivers je prestala disati tijekom operacije glasnica prošloga tjedna i hitno je prebačena u kliniku Mount Sinai na Manhattanu.

Njezina kćer Melissa odmah je doletjela iz Los Angelesa u New York, gdje je Joan navodno stavljena u induciranu komu.

U izjavi za medije tijekom vikenda, Melissa Rivers je rekla: "Držimo palčeve da će sve biti u redu", i zahvalila svima koji su joj izrazili potporu dok se njena majka borila za život.

U vrijeme njezine smrti, Rivers je bila popularna zvijezda E! Entertainment televizijskog programa na kojem je bila voditeljica talk showa Fashion Police, a s kćeri Melissom snimala je reality show "Joan&Melissa: Joan zna najbolje?".

Rivers, čija je tragična smrt došla ubrzo nakon šokantnog gubitka još jedne komičarske legende, Robina Williamsa, jednom je prilikom o svojem poslu rekla sljedeće: "Humor se ne pronalazi u dobrim vremenima, on dolazi u vrijeme ljutnje, boli i tuge. Uvijek ljutnje."