Lista najstresnijih trenutaka u našim životima

| Lifestyle |

Život je pun nepoznanica što je iskreno pomalo zastrašujuće, a na naše živote poseban utjecaj ostavljaju iskustva koja po prvi put doživimo kroz život. Neke od tih stvari nas prate do same smrti, neke zaboravimo no nekih se, koliko god banalno zvučalo, ne možemo riješiti za života. Sjeli smo, razmislili i sastavili listu stvari koje na žalost (ili na sreću) moramo obaviti kroz život, a da nam u tom trenutku to nije niti nimalo drago. Dapače, zastrašujuće nam je, no mi tu ne možemo ništa. U nastavku pročitajte listu stvari koje nas mogu definirati kao osobu u daljnjem životu, a koje moramo proći iako nisu nimalo ugodne. 

Spoznaja da naši roditelji neće biti vječno s nama
Jedan od najstrašnijih trenutaka u životu je upravo spoznaja da će doći dan kada ćemo se zauvijek pozdraviti s našim roditeljima. 

Prvi dan škole
Koliko god bezvezno to zvučalo ili možda apsurdno sjetite se koliko vam je prvi dan škole bio stresan. Koliko ste suza isplakali što je s igrom gotovo...

Gubitak nevinosti
Treba li nešto o tome posebno reći? 

Čekanje potvrde da ste primljeni na fakultet
Iako smo tada već stariji i zreliji, taj trenutak do ruba živaca dovodi ne samo nas nego i sve naše ukućane zbog našeg nerazumnog ponašanja i kratkih živaca.

Prvi poljubac/Prva prava ljubav
O tome kao i o gubljenju nevinosti ne treba previše pisati jer sve je kristalno jasno. Gubimo kompas i tlo pod nogama samo tako... Još je gora spoznaja da da prva prava ljubav i nije toliko prava i da joj je došao kraj.

Spoznaja da zbilja ne radite posao koji volite
Traumatično iskustvo, pogotovo kad se osvrnete na sve godine bačene u nekakav kolektiv koji ne volite i koji nikako niste mogli zavoljeti.

Prvi osjećaj prave depresije i jadanja
Iako se to liječi, teško se dijagnosticira jer će vam svi govoriti da će sutra biti bolje. Kada prvi put padnete u pravu depresiju i očaj, osjećaj je zbilja grozan...

Postati roditelj
Ujedno najsretniji dan u životu, a ujedno i najšokantniji za sve. Život se kompletno mijenja i sve što ste do sada znali odlazi u ropotarnicu prošlosti.

Gledanje kako vam dijete odrasta
Gledajući njega, kao da gledate sebe, ali i činjenicu da vam život prebrzo prolazi, a da se vi još uvijek osjećate tako mlado...