Jeste li donijeli svoje novogodišnje odluke?

| Lifestyle |

Instagram/@madetoplan

Božić je službeno iza nas što znači da nam za par dana dolazi i Nova godina.

Ove Nove godine ulazimo i u novo desetljeće pa je od ključne važnosti rezimirati ono što smo napravili ili propustili te odlučiti napraviti nešto čime ćemo poboljšati svoj život.

Iako većina ljudi svoje novogodišnje odluke zaboravlja već početkom veljače, zabavno je razmišljati o tome što sami sebi želimo u godini koja je pred nama.

Iako su sve odluke uvijek slične pa se tako najčešće pojavljuju one poput: počet ću vježbati, prestat ću pušiti, pit ću više vode, smanjit ću trošenje, plaćat ću račune na vrijeme, novo je desetljeće vrijeme da izađete iz okvira i iz svoje komfor zone te učinite nešto što nikada do sada niste, a voljeli biste.

Neka se na popisu vaših novogodišnjih odluka pronađe putovanje vaših snova ili pronalazak posla o kojemu ste uvijek sanjali, ali se nikada niste, iz nekog neopravdanog razloga, potrudili prijaviti se za njega.

Neka se vaše novogodišnje odluke baziraju na vašim snovima , a ne malim akcijama koje mogu i ne moraju biti dobre za vas.

21.12.2019. označava kraj desetljeća i početak nove ere u kojoj biste vi sami sebi trebali biti na prvom mjestu i u kojoj biste si trebali ostvariti sve ono o čemu sanjate.

Zato, zatvorite oči i dobro promislite koje su vaše novogodišnje odluke.