Jedina 3 Instagram filtera koja vam trebaju za dobar selfie

| Lifestyle |

Rosie Huntington-Whiteley

Kao da zvijezde poput Jessice Albe i Lily Aldridge već nisu dovoljno lijepe, prije nekoliko godina stigao nam je Instagram da naglasi njihovu ljepotu još više. Kada imate milijune pratitelja na toj društvenoj mreži, vjerojatno ćete se ipak malo više potruditi oko svojih selfija. 

Ako vas, baš kao i nas, zanima tajna formula u savršenoj Instagram slici - na pravom ste mjestu! Malo smo istraživali i otkrili nevjerojatne sličnosti na velikoj većini slika: ista 3 filtera koja se stalno ponavljaju! I dok su svjetlost, šminka i odjeća svakako važni faktori, ovi "specijalni efekti" osigurat će vašim selfijima još više lajkova.

U nastavku pročitajte koja će to 3 Instagram filtera odraditi pola posla za vaš sljedeći selfie!

1. VALENCIA

Valencia se najčešće smatra najprisutnijim filterom - i to s dobrim razlogom! Slikama daje nježni vintage sjaj i s njime će vaša kosa izgledati savršeno.

Jessica Alba
Jessica Alba

2. MAYFAIR 

Mayfair ukratko - vi, ali bolji! Naglašava boje s nježno rozim odsjajem i fokusira svijetlo na centar fotografije. U stvari, studije su pokazale kako fotografije uređene s Mayfair filterom dobivaju najviše lajkova!

Taylor Swift
Taylor Swift

3. WALDEN

Ispranom efektu Walden filtera dajemo čistu peticu za sposobnost zamućivanja nesavršenosti. Savršen je za selfije na sunčane dane.

Jamie Chung
Jamie Chung