Jedan spot za dvije pjesme Jelene Rozge

| Lifestyle |

Jelena Rozga spot Dobitna kombinacija i Solo igračica

Sarajevski dani Jelene Rozge osim po nezaboravnim uspomenama ostat će zapamćeni i po jedinstvenom glazbeno–vizualnom iskustvu. Naime, osim što je u Sarajevu Jelena snimila glazbeni spot za svoj posljednji hit „Dobitna kombinacija“ paralelno s njim snimila je i glazbeni spot za hit „Solo igračica“  i upustila se u jedinstvenu sarajevsku avanturu. Ništa neobično ne bi bilo da je snimila dva glazbena spota, ali ovaj put Jelena je otišla korak dalje i prvi put na ovim prostorima snimila jedan spota u kojem su ukomponirana dva posljednja hita. Ova neobična glazbena priča jedinstveno je iskustvo i prati presjek dvije pjesme, donosi dvije Jelene, prikazuje dvije energije povezanu u harmoničnu cjelinu.

Upravo je vizualni doživljaj pjesme ono čime glazbenici daju poseban pečat svojim pjesmama i put kojim energiju i emociju prenosi na publiku. Ova neobična dvostruka dobitna kombinacija ispričat će nam dvije glazbene priče u kojima Jelena igra dvije uloge, od ranjive i nježne do snažne i zavodljive.

Spojiti laganu i brzu pjesmu i slikovno ih interpretirati i dočarati povezano uistinu je redateljski izazov u kojeg se upustio sarajevski redatelj  Muris Beglerović

Kako izgleda kada se „Solo igračica“ i „Dobitna kombinacija“ povežu ostaje da vidimo do premijere glazbenog spota koja se uskoro očekuje.

„Snimanje ovog glazbenog spota za mene je uistinu bilo jedinstveno iskustvo, ali i izazov kojeg sam s oduševljenjem prihvatila. Upravo je publika ta zbog koje činiti hrabre stvari i ponekada se upuštate u nepoznato jer oni vam oni daju vjetar u leđa i motiviraju vas. Budući da su u vrlo kratkom razmaku izašle obje pjesme odlučili smo se na ovu neobičnu kombinaciju u koju sam sigurna da je dobitna i da će se mojoj dragoj publici svidjeti, oni su moja snaga i pokretač. Sretna sam što je spot sniman u Sarajevu jer sam baš osjetila neku povezanost s tim gradom i njegov dobar duh i vedrinu. Hvala Sarajevu na divnom gostoprimstvu i veselim se svom velikom sarajevskom koncertu koji će se održati 9. studenog u Skenderiji.

Teaser za spot Solo igračica/Dobitna kombinacija