Je li ovo zaista Katy Perry?

| Lifestyle |

Katy Perry na naslovnici L�Officiel Levant magazina
Katy Perry na naslovnici L’Officiel Levant magazina

Navikli smo na Katy Perry s plavom, ljubičastom, rozom, čak i žutom kosom pa je sljedeća boja koju smo očekivali na njenoj glavi zelena ili žarko narančasta. Vjerojatno bi svaka takva kričava boja kose na njenoj glavi prošla nezapaženo, no definitivno nismo očekivali vidjeti je u nekom klasičnom izdanju.

Na naslovnici rujanskog L'Officiel Levant magazina, Katy je neprepoznatljiva, ali prekrasna. Čini nam se kako je neprepoznatljivost u modi, prvo smo se čudili Tildi Swinton na naslovnici Candy magazina, zatim nas je prije nekoliko dana iznenadila Nicole Kidman na naslovnici V magazina, a sada je tu i Katy.

Katy je poznata po svojim mnogobrojnim promjenama imidža, no ovaj posljednji, sa svijetlo crvenom dugom kosom te laganim i nježnim make-up stoji joj najbolje. Izgleda kao mlađa i ljepša verzija Florence Welch, a i Louis Vuitton gornji komad u obliku majice u boji breskve s crnim detaljima stoji joj odlično. Za nas je ovo najbolje izdanje Katy Perry ikad, nadamo se da će ovako nastaviti i u budućnosti.