Je li moguće da ključ sreće leži u ova tri broja?

| Lifestyle |

Već znate sve vježbe za održavanje inteligencije i memorije u top formi, ali jeste li znali da tajna dugog i sretnog života možda leži u brojevima 5, 3 i 1? Istraživanja su pokazala kako u samo nekoliko minuta pozorne meditacije i zahvalnosti dnevno, možete povećati energiju, reducirati stres i popraviti mogućnost za donošenjem brzih i odličnih odluka. U nastavku pročitajte što trebate učiniti kako biste iskoristili moć ova tri magična broja...

Meditirajte PET minuta svakog jutra. 
Studije su dokazale kako samo 5 minuta tihe i opuštajuće meditacije mogu povećati protok energije, reducirati stres i popraviti našu pažnju. Ne znate odakle krenuti? Predlažemo da skinete aplikaciju za meditaciju na svoj pametni telefon i pratite upute. 

Napravite listu TRI dobre stvari koje su vam se dogodile u danu. 
Ovo doslovno može biti bilo što - dobili ste kompliment od šefa, pojeli ste super ručak, sreli ste davnog poznanika. Pozitivni aspekti vašeg života čine vas svjesnima svega što imate i na čemu trebate biti zahvalni. 

Pružite JEDAN čin ljubaznosti nekome. 
Počastite kolegu s posla kavom ili pošaljite "volim te" sestri. Ne morate glumiti majku Terezu kako biste izmamili osmijeh na nečije lice.