Izlet na prekrasan kanjon Kamačnik

| Lifestyle |

Kanjon Kamačnik

Kanjon Kamačnik jedan je od prirodnih bisera Gorskoga Kotra. Na udaljenosti od svega sat vremena vožnje od Zagreba idealna je vikend izlet destinacija.
Izlet na Kanjon Kamačnik idealan je za sve generacije iz razloga što je do samog izvor potrebno sat i pol laganog hoda. Pa će Vam tako za cijelu šetnju biti potrebno svega tri sata hodanja uz uživanje uz prizore koje oduzimaju dah. Ulaz na stazu se naplačuje svega 20 kuna, a svaka kuna uložena u ovaj izlet će Vam se isplatiti zbog nevjerovatne ljepote prirode.

Vikend izletište


Kanjon Kamačnik nije samo zanimljiv zbog svoje nevjerojatne prirode nego i zbog njegove prilagođenosti i malima i velikima. Na početku same staze nalazi se restoran koji nudi domaću hranu on je ujedno i polazišna točka šetališta. Dok odrasli uživaju u gastronomiji, djeca mogu bezbrižno uživati u igri. Dolazi nam proljeće, a s njime lijepo, sunčano i toplo vrijeme te se priroda počinje buditi stoga, ako već niste, sada je pravo vrijeme da posjetite kanjon Kamačnik. Mi Vam garantiramo da nećete požaliti!

Polazišna točka