Ivan Alduk i Keune - dvije godine uspješne modne suradnje

| Lifestyle |

Na jučerašnjem druženju u Sherry's wine and bites baru mnoštvo poznatih osoba, prijatelja i suradnika obilježili su dvije godine uspješne suradnje modnog dizajnera Ivana Alduka i brenda Keune.

Prekrasan ljetni ambijent terase Sherry's krasilo je osam bajkovitih fotografija Aldukovih kampanja u kojima Keune Akademija potpisuje moderne frizure prilagođene kolekcijama. Alduk nas je zadnjih sezona razmazio prekrasnim vizualima nastalih u suradnjama s poznatim hrvatskim modnim fotografima kao što su Mare Milin, Šime Eškinja, dvojac Decker&Kutić te Franjo Matković. Bridal kolekcije koje se stvaraju pod ALDUK brendom posljednje dvije godine su samo potvrdile talent omiljenog dizajnera svih uspješnih, mladih žena.

Lejla i Tarik Filipović, Larisa Navojec, Viktorija Rađa, Ana Radišić, Tihana Harapin Zalepugin, Martina Podgorski, Pamela Ramljak, Lea Mijatović, Nera Stipičević samo su neki od brojnih poznatih lica koji su imali priliku uživati u akustičnim izvedbama Bang Banga, dobitnika Porina za najboljeg mladog izvođača.

„Keune,kao priznata nizozemska kuća kozmetike za kosu s više od 90 godina tradicije i zavidnom reputacijom, idealan je partner s kojim nas veže zajednička strast prema kreativnosti i kvaliteti.  Cijeli moj tim oduševljen je lakoćom suradnje između naša dva brenda te moramo priznati kako smo presretni uspješnom suradnjom. Svaki zajednički projekt odiše kreativnošću i mislim da se to vidi po našim modnim kampanjama koje stvaramo. Nadam se da će se ove dvije godine pretvoriti u mnogo više njih“, izjavio je dizajner Ivan Alduk.

Viktorija Rađa, Lejla Filipović, Martina Podgorski
Viktorija Rađa, Lejla Filipović, Martina Podgorski

Kasno ljetno druženje modnih suradnika uz ugodnu glazbu i atmosferu, kratki je predah u stvaranju nove jesen/zima kolekcije koja će uskoro biti predstavljena putem još jednom zajedničkog ALDUK I Keune projekta – kampanje za nadolazeću sezonu.

Larisa navojec, Nera Stipičević, Pamela Ramljak, Tihana Harapin Zalepugin
Larisa Navojec, Nera Stipičević, Pamela Ramljak, Tihana Harapin Zalepugin