Instagram trend: kosa u ručniku

| Lifestyle |

Instagram / @thefashionfraction

Što trebate za hit fotografiju na Instagramu? Chanel torbu? Ili možda dizajnerske cipele? Ma ne, za najnoviji trend koji vlada na Instagramu potreban vam je samo ručnik.

Instagram trendovi katkad od nas zahtjevu fazu navike. Dovoljno je da se prisjetimo faze fotografija razmaka između bedara koji je započela Kim Kardashian. Volite se inspirirati putem Instagrama, ali mislite da su trendovi otišli predaleko van vaše komfor zone.

Sada je Instagram iskristalizirao novi trend, a za hit fotografiju nije potrebno imati skupe stvari i nije potrebno imati utegnuto tijelo. Ovaj Instagram trend pokrenula je Rita Ora, a od objave njezine fotografije, poznate Instagram djevojke nezaustavljivo nas razveseljavaju novim i zanimljivim fotografijama na istu temu.

Instagram / @cheraleelyle

Mislite da trebate otići u shopping? Za ovaj trend to nije potrebno. Sve što vam je potrebno već se nalazi u vašoj kupaonici. Riječ je o ručniku za kosu umotanom oko glave.

Instagram / @natalieoffduty

Jednostavan i zabavan trend kojeg je lako postići. Nakon što ste pripremile ručnik za kosu ostatak je proizvoljan.

Instagram / @thefashionfraction

Hoćete li biti u kućnom ogrtaču ili u svakodnevnoj odjeći, ovisi isključivo o vama, dokle god je ručnik sigurno omotan oko glave.

Instagram / @songofstyle